Hotelity jobs
 

Šéfkuchár

Plný úväzok
Vložené: 09.01.2018
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

dohodou

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Prešovský kraj, Slovenská republika

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Prešovský kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    - organizácia a riadenie výroby jedál vrátane určenia technologických postupov a kalkulácii, kontrola ich dodržiavania
    - kontrola a zodpovednosť za dodržiavanie HACCP a zásad správnej výrobnej praxe
    - zodpovednosť za raňajkový studený a teplý bufet na vysokej úrovni – kontinentálne raňajky
    - zostavovanie denného menu na týždennej báze s podmienkou dodržiavania obchodného rozpätia
    - zostavovanie menu a lá carte 2 x ročne, sezónneho menu 4 x ročne – vrátane receptúr a kalkulácií
    - vypracovanie rozpisov pracovných zmien kuchynského personálu
    - kontrola činnosti vrátane oblasti ochrany spotrebiteľa, hygieny a bezpečnosti práce, dodržiavanie záručných lehôt a ošetrovanie materiálu, aby nedochádzalo stratám a ujme na zdraví hostí
    - objednávanie tovaru s dôrazom na kvalitu surovín
    - vybavovanie reklamácií s dodávateľmi, prípadne zákazníkmi
    - značná morálna a hmotná zodpovednosť za hodnoty zverené na vyúčtovanie
    - hodnotenie výkonu a kvality práce podriadených pracovníkov
    - kontinuálny tréning a zaúčanie podriadených kuchárov
    - sledovanie spotrebiteľského dopytu a na tomto podklade zavádzanie nového sortimentu jedál a výroby s prihliadnutím na sezónnosť
    - zostavovanie vlastných receptúr
    - zdokonaľovanie kvality a hospodárnosti výroby jedál
    - aranžovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním
    - prehľad trendov v gastronómii a skúsenosti s prípravou jedál podľa nových trendov
  • Iné výhody:
    - Plat 2000 eur netto
    - Možnosť získania perspektívneho zamestnania
    - Zamestnanecké benefity vo forme špeciálnych zliav na poskytované služby zariadenia
    - Strava grátis
    - Príspevok 150 eur na ubytovanie pre uchádzačov žijúcich mimo Prešovského kraja
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    Kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - mierne pokročilý
    • Anglický - mierne pokročilý
  • Požadovaná prax:
    Viac ako 5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    - Prax v obore minimálne 8 rokov
    - Skúsenosť na rovnakej pozícii šéfkuchára v hotelovej reštaurácii 4 – 5 * hotela min. 3 roky
    - Výborné organizačné schopnosti
    - Časová flexibilita
    - Skúsenosti s medzinárodnou (stredozemskou) a tradičnou českou a slovenskou kuchyňou
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    - Výborné organizačné schopnosti
    - Dobrý zdravotný stav
    - Vysoké pracovné nasadenie
    - Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    - Samostatnosť, kreativita a komunikatívnosť
    - Zodpovednosť, bezúhonnosť
    - Medzinárodné skúsenosti vítané
    - Záujem o gastronómiu a nové trendy
  • Vodičský preukaz:
    B
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Renáta Sedminová

Reagovať na ponuku