Food & Beverage Manager
Plný úväzok
Vložené: 26.07.2018
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
1800-2000 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Česká republika, Zahraničie - Európa
Morava
pre športovo-relaxačný rezort na Morave
-
Miesto práce:Česká republika, Zahraničie - Európa
-
Upresnenie miesta práce:Morava
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - manažér
-
Ponúkaný plat (brutto):1800-2000 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Zodpovednosť za organizáciu a kvalitu služieb všetkých stredísk F&B oddelenia, ktoré zahŕňajú reštauráciu, Penzión, Lobby bar, nočný bar, kuchyňu, reštauračný úsek chatových objektov (Marcelka, Slaměnka, U Slona, Terezka)
• Zodpovednosť za organizáciu a vykonávanie súvisiacich administratívnych povinností - inventarizácia, objednávanie, príprava ponúk, propagácia, príprava menu, jedálne lístky a banketové menu v spolupráci so šéfkucharom
Hlavné pracovné činnosti:
• Organizácia a zabezpečenie všetkých administratívnych úloh v spolupráci so šéfkuchárom - príprava jedálnych lístkov, nápojových lístkov, atď.
• Optimalizácia, školenie, audit a rozvoj hotelového F&B profit centra, oddelenia banketov a izbovej služby
• Monitorovanie a optimalizácia dodávok
• Pomoc pri vypracúvaní obchodného a marketingového plánu hotela a prípravy rozpočtu oddelenia
• Správa pokladničných systémov a terminálov
• Zodpovednosť za výpočet najlepších možných predajných cien v súlade s požiadavkami na tovar a materiál
• Vedenie výberového konania, auditu (finančného a kvalitatívneho) ponuky a kontroly zúčtovania skutočného a dohodnutého odpracovaného času za služby tretích subjektov (dočasný personál, atď.)
• Kontrola a riadenie nákladov a porovnanie s rozpočtom
• Audit vyúčtovánia a dennej uzávierky účtov
• Pravidelné informovanie GM o akýchkoľvek rozdieloch, problémoch zamestnancov alebo sťažnostiach hostí
• Pravidelné kontroly rozpisov služieb personálu v súlade s dodávkami a očakávanou obsadenosťou hotela
• Úzka spolupráca s ostatnými úsekmi: kuchyňa, FO, Rezervácia a Banketové oddelenie
• Znalosť lokálneho trhu, monitorovanie konkurencie
• Pravidelné plánovanie operatívnych mítingov vrátane kontroly plnených úloh
• Pravidelná služba MOD podľa mesačných rozpisov služieb
• Plánovanie a realizácia opatrení na podporu zvýšenia predaja, dohľad nad všetkými propagačnými aktivitami, informovanie vedúcich stredísk a revidovanie predchádzajúcich predajných kampaní kvôli možným vylepšeniam do budúcna
• Hlásenie technických problémov technickému oddeleniu a po dokončení opravy kontrola prác/opráv údržby
• Kontrola zázemia na všetkých strediskách F&B úseku z hľadiska dodržiavania zásad čistoty a hygieny
• Koordinácia akcií v banketovej miestnosti v súlade s parametrami stanovenými v spolupráci s úsekom Rezervácií a banketov
-
Iné výhody:-strava a zamestnanecké ubytovanie dohodou
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - pokročilý
- Nemecký - pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Personalistika
- Pokladňa
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Minimálne 1 rok praxe na rovnakej alebo podobnej pozícii
• Znalosť relevantných právnych predpisov
• Skúsenosť s vedením kolektívu
• Výborné komunikačné a organizačné schopnosti
• Čistý trestný register
-
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:• Znalosť práce s PC - MS Office, Internet
• Znalosť smerníc HACCP
• Vodičský preukaz sk. B
• Zdravotný preukaz
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvocekova