Šéfkuchár
Plný úväzok
Vložené: 20.07.2018
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
od 2000 plus odmeny a iné benefity Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
okres Trnava, Trnavský kraj, Slovenská republika
pre 4 * hotel
-
Miesto práce:okres Trnava, Trnavský kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):od 2000 plus odmeny a iné benefity Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Podriadený F&B managerovi
• Kongresový catering pre akcie v kongresových priestoroch
• Nový jedálny lístok pre reštauráciu s cieľom byť najlepšou reštauráciou v regióne
• Nové denné menu a snack karta do baru
• V prípade potreby externý catering
• Osobná prítomnosť pri významných akciách a na požiadanie klienta
• Komplexné riadenie strediska podľa zaradenia platnej organizačnej štruktúry
• Efektívne vedenie a správne motivovanie tímu kuchárov, personálne plánovanie, zodpovednosť a spolupráca pri výbere zamestnancov kuchyne
• Vzdelávanie a tréning pracovníkov, vzdelávanie a tréning učňov z hotelovej akadémie
• Zastupovanie kuchyne na poradách
• Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
• Zabezpečovanie dennej prevádzky kuchyne
• Tvorba jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk a kalkulácií jedál
• Sledovanie a zavádzanie nových trendov a špecialít medzinárodnej kuchyne
• Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
• Dodržiavanie pracovnej disciplíny, pracovného poriadku a štandardov, dodržiavanie BOZP a PO predpisov
• Dohliadanie na majetok hotela a v prípade jeho poškodenia to hlásiť F&B manažérovi / riaditeľovi / konateľom
• Zúčastňovanie sa školení a seminárov
• Vykonávanie inventúry tovaru a podľa potreby účasť na mesačnej inventúre strediska
• Príprava pokrmov, jedál, teplej a studenej kuchyne;
• Úprava pokrmov pred priamym podávaním;
• Príprava pokrmov podľa receptúr a zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov,
• Dodržiavanie HACCP
• Ovládanie programu Materials
• Manažérske služby
-
Iné výhody:• Stabilná a rôznorodá práca
• Mladý a príjemný kolektív
• Možnosť odborného rastu
• Účasť na školeniach a kurzoch
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti
• Zľavy na ubytovanie v sieti hotelov v celej EU
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:Ukončené úplné stredné odborné štúdium v odbore gastronómie
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
- Slovenský - pokročilý
-
Požadované Počítačové znalosti:
- Microsoft Excel - pokročilý
- Microsoft Word - pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Personalistika
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Požadovaná minimálne 3 ročná prax na rovnakej pozícii
• Skúsenosti s HACCP
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti je výhodou
• Skúsenosť s riadením tímu
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Pozitívne vystupovanie k spolupracovníkom
• Schopný pracovať v kolektíve
• Samostatnosť pri vykonávaní práce a pri riešení vzniknutých problémov na svojom pracovisku
• Dochvíľnosť
• Flexibilita
• Komunikatívnosť
• Sebavzdelávanie sa v oblasti gastronómie a hotelierstva
-
Ostatné požiadavky:• Práca s PC (Word, Excel, Internet, Outlook, Materials, Micros, Opera)-pokročilý
• Vodičský preukaz sk. B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Renáta Sedminová