Brand Chef pre sieť samoobslužných reštaurácií
Plný úväzok
Vložené: 11.09.2018
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
základ 800 EUR plus osobné ohodnotenie Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Slovenská republika
Bratislavský kraj
práca pre významnú gastronomickú spoločnosť
-
Miesto práce:Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Bratislavský kraj
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):základ 800 EUR plus osobné ohodnotenie Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Spoluvytváranie/budovanie a zlepšovanie značky (viacero prevádzok, cca 40 ľudí)
• Zodpovednosť za pozitívny image
• Zodpovednosť za celkové finančné výsledky
• Pravidelné mítingy, zodpovednosť za vzdelávanie šéfkuchárov vo všetkých prevádzkach
• Nábor nových zamestnancov
• Príprava/vylepšenie konceptu kuchyne pre sieť reštaurácií, návrhy na zlepšenie
• Nastavenie štandardov kuchyne a kontrola ich dodržiavania
• Tvorba jedálnych lístkov a sezónnych ponúk pre všetky reštaurácie a príprava podkladov a kalkulácií v spolupráci so šéfkuchármi na jednotlivých prevádzkach
• Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál a dodržiavanie štandardov, technologických postupov, veľkosti porcií, dodržiavanie správnej servírovacej teploty
• Dozor na dodržiavaním rozpočtu nákladov výroby a pomoc pri príprave plánov tržieb
• Zodpovednosť za dodržiavanie bezpečnostných predpisov, osobnej hygieny a hygieny na pracovisku
• Nadväzovanie a udržiavanie nadštandardných vzťahov, ako aj komunikácia s dodávateľmi a obchodnými partnermi.
-
Iné výhody:Atraktívny plat dohodou - základ plus osobné ohodnotenie
• Zázemie významnej gastronomickej spoločnosti a možnosť byť súčasťou jej top manažmentu
• Rôzne ďalšie zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár, gastronómia - nie je podmienkou
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• minimálne 5-ročná prax v odbore
• skúsenosť na pozícii šéfkuchár
• znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne
• znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Výborné manažérske schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
• Spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
• Schopnosť zvládania stresových situácií
• Flexibilita
• Výborný komunikátor a prezentátor, prirodzená autorita
• Veľmi dobré vyjednávacie schopnosti
• Strategické a analytické myslenie
• Kreativita
• Schopnosť pracovať v tíme
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková