Hotelity jobs
 

Brand Chef pre sieť samoobslužných reštaurácií

Plný úväzok
Vložené: 11.09.2018
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

základ 800 EUR plus osobné ohodnotenie Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Slovenská republika
Bratislavský kraj

práca pre významnú gastronomickú spoločnosť

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    Bratislavský kraj
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    základ 800 EUR plus osobné ohodnotenie Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • Spoluvytváranie/budovanie a zlepšovanie značky (viacero prevádzok, cca 40 ľudí)
    • Zodpovednosť za pozitívny image
    • Zodpovednosť za celkové finančné výsledky
    • Pravidelné mítingy, zodpovednosť za vzdelávanie šéfkuchárov vo všetkých prevádzkach
    • Nábor nových zamestnancov
    • Príprava/vylepšenie konceptu kuchyne pre sieť reštaurácií, návrhy na zlepšenie
    • Nastavenie štandardov kuchyne a kontrola ich dodržiavania
    • Tvorba jedálnych lístkov a sezónnych ponúk pre všetky reštaurácie a príprava podkladov a kalkulácií v spolupráci so šéfkuchármi na jednotlivých prevádzkach
    • Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál a dodržiavanie štandardov, technologických postupov, veľkosti porcií, dodržiavanie správnej servírovacej teploty
    • Dozor na dodržiavaním rozpočtu nákladov výroby a pomoc pri príprave plánov tržieb
    • Zodpovednosť za dodržiavanie bezpečnostných predpisov, osobnej hygieny a hygieny na pracovisku
    • Nadväzovanie a udržiavanie nadštandardných vzťahov, ako aj komunikácia s dodávateľmi a obchodnými partnermi.
  • Iné výhody:
    Atraktívny plat dohodou - základ plus osobné ohodnotenie
    • Zázemie významnej gastronomickej spoločnosti a možnosť byť súčasťou jej top manažmentu
    • Rôzne ďalšie zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    kuchár, gastronómia - nie je podmienkou
  • Požadovaná prax:
    Viac ako 5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • minimálne 5-ročná prax v odbore
    • skúsenosť na pozícii šéfkuchár
    • znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne
    • znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Výborné manažérske schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
    • Spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
    • Schopnosť zvládania stresových situácií
    • Flexibilita
    • Výborný komunikátor a prezentátor, prirodzená autorita
    • Veľmi dobré vyjednávacie schopnosti
    • Strategické a analytické myslenie
    • Kreativita
    • Schopnosť pracovať v tíme
    • Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku