Hotelity jobs
 

Šéfkuchár v samoobslužnej reštaurácii

Plný úväzok
Vložené: 21.11.2018
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

0-3.500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Bratislavský kraj, Slovenská republika
Bratislava

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Bratislavský kraj, Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    Bratislava
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    0-3.500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • Zodpovednosť za prípravu jedál podľa určeného menu a stanovených štandardov v samoobslužnej reštaurácii
    • Tvorba jedálneho lístka, špecialít rôznych kuchýň, sezónnych vsuviek
    • Kontrola kvality produktov určených pre zákazníka
    • Dodržiavanie hygienických noriem a HACCP
    • Inventúra surovín a majetku
    • Vedenie tímu 10-15 kuchárov+pomocné sily v kuchyni
    • Tvorba rozpisu zmien zamestnancov
    • Zaškolenie zamestnancov a zodpovednosť za tréningové programy
    • Hodnotenie zamestnancov
  • Iné výhody:
    • Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu
    • Školenia, pravidelné individuálne bonusy za dobre odvedenú prácu a profesionálne výhody
    • Pravidelné príspevky na obuv a ošatenie
    • Práca v inovatívnom prostredí, podľa najvyšších štandardov, kuchyňa vybavená najmodernejšími technológiami
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Slovenský - expert/tlmočenie
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Požadovaná prax na pozícii zástupcu šéfkuchára/šéfkuchára minimálne 3 roky
    • Znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne v samoobslužných reštauráciách
    • Znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
    • Znalosti z rôznych medzinárodných kuchýň
    • Skúsenosti s riadením tímu – prirodzený vodca, ktorý ide vzorom svojmu tímu a zároveň je aj mentorom.
    • Záujem o inovácie, trendy a moderné technológie prípravy
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
    • Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
    • Komunikatívne a príjemné vystupovanie
    • Schopnosť riadiť a motivovať tím
    • Kreativita
    • Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    • Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
  • Vodičský preukaz:
    B
  • Ostatné požiadavky:
    • Vítaná znalosť anglického, prípadne nemeckého jazyka
    • Hygienické minimum
    • Znalosť štandardov HACCP
    • Skladové hospodárstvo
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková