Sous chef
Plný úväzok
Vložené: 12.10.2019
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
1900 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Bratislavský kraj, Slovenská republika
centrum Bratislavy
4 prevádzky. pod jednou strechou (Juice shop · Bistro · Kiosk · Eventový priestor)
-
Miesto práce:Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:centrum Bratislavy
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):1900 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• riadenie kuchyne prevádzky
• tvorba jedál, spolupodieľanie sa na tvorbe nového menu
• vykonávanie fyzických inventúr
• riadenie tímu kuchárov a pomocných síl v kuchyni
• dohľad nad dodržiavaním hygieny a štandardov
• varenie teplých a studených jedál podľa ponuky
• spolupracovanie sa na príprave denného špeciálu, priestor na sebarealizáciu
• komunikácia so servisom a s ostatnými prevádzkami
• počas neprítomnosti šéfkuchára na pracovisku zodpovednosť za celý chod kuchyne a zamestnancov
• ďalšie úlohy podľa pokynov nadriadeného
-
Iné výhody:• možnosti stáží a ďalšieho vzdelávania
• platené nadčasy
• motivačný systém
• celofiremná zimná dovolenka
• zamestnanecká strava zadarmo
• uniforma, o ktorej čistotu sa stará zamestnávateľ
• príspevok na pracovnú obuv 50,- € /rok
• 20% zľava na sortiment v prevádzkach Fach Bratislava
• práca v čistom prostredí s modernými technológiami
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Skúsenosti s riadením a vedením tímu
• Znalosti z oblasti HACCP
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Kreativita, trpezlivosť
• Tímový hráč/ka
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Záujem o nové trendy vo varení, využitie lokálnych surovín
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková