Zástupca šéfkuchára
Plný úväzok
Vložené: 29.04.2020
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
1700 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
okres Dunajská Streda, Trnavský kraj, Slovenská republika
3* hotel na juhozápadnom Slovensku
-
Miesto práce:okres Dunajská Streda, Trnavský kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):1700 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Zastupovanie šéfkuchára v čase jeho neprítomnosti
• Organizácia chodu výroby a expedícia jednotlivých jedál
• Zodpovednosť za príjem potravín určených k výrobe jedál, dohľad nad ich riadnym uskladnením
• Zostavovanie objednávok v neprítomnosti šéfkuchára a objednávanie jednotlivých surovín. Zodpovednosť za skoré zásobovanie kuchyne
• Riadenie a organizácia činnosti podriadených pracovníkov pri príprave pokrmov, dodržiavanie technologických postupov
• Počas neprítomnosti šéfkuchára vypracovanie rozpisov služieb ostatných pracovníkov kuchyne a pomocných síl
• Spolupráca pri zostavovaní jedálnych lístkov a kalkulácií
• Spolupráca pri realizácii pravidelných aj mimoriadnych inventúr na stredisku
• Zodpovednosť za kvalitu podávaných výrobkov a ich včasná expedícia
• Spolupodieľanie sa na hospodárení celého strediska
• Dodržiavanie všetkých hygienických, bezpečnostných, protipožiarnych a interných predpisov hotela
• Dohlaď nad hospodárnym zachádzaním so surovinami a inventárom hotelu
• Realizácia gastronomických akcií
• Ďalšie nutné úlohy, relevantné povinnosti nebo ad hoc úlohy, pokiaľ zadané nadriadeným
-
Iné výhody:• Plat: 1.200 EUR netto plus 200 EUR variabilná zložka
Ubytovanie dohodou
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Minimálne 2-3 roky praxe zástupca šéfkuchára alebo kuchára v a-la-carte reštaurácii
• Skúsenosti s usporiadaním banketov výhodou
• Znalosť zodpovedajúcich legislatívnych predpisov EU, skúsenosť s implementáciou noriem HACCP
• Skúsenosť s vedením kolektívu
-
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:• Vodičský preukaz "B"
• Čistý register trestov
• Základná znalosť práce s PC – MS Office, Internet
• Znalosť smerníc HACCP
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková