Šéfkuchár
Plný úväzok
Vložené: 31.01.2018
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
dohodou
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Prešovský kraj, Slovenská republika
-
Miesto práce:Prešovský kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:- organizácia a riadenie výroby jedál vrátane určenia technologických postupov a kalkulácii, kontrola ich dodržiavania
- kontrola a zodpovednosť za dodržiavanie HACCP a zásad správnej výrobnej praxe
- zodpovednosť za raňajkový studený a teplý bufet na vysokej úrovni – kontinentálne raňajky
- zostavovanie denného menu na týždennej báze s podmienkou dodržiavania obchodného rozpätia
- zostavovanie menu a lá carte 2 x ročne, sezónneho menu 4 x ročne – vrátane receptúr a kalkulácií
- vypracovanie rozpisov pracovných zmien kuchynského personálu
- kontrola činnosti vrátane oblasti ochrany spotrebiteľa, hygieny a bezpečnosti práce, dodržiavanie záručných lehôt a ošetrovanie materiálu, aby nedochádzalo stratám a ujme na zdraví hostí
- objednávanie tovaru s dôrazom na kvalitu surovín
- vybavovanie reklamácií s dodávateľmi, prípadne zákazníkmi
- značná morálna a hmotná zodpovednosť za hodnoty zverené na vyúčtovanie
- hodnotenie výkonu a kvality práce podriadených pracovníkov
- kontinuálny tréning a zaúčanie podriadených kuchárov
- sledovanie spotrebiteľského dopytu a na tomto podklade zavádzanie nového sortimentu jedál a výroby s prihliadnutím na sezónnosť
- zostavovanie vlastných receptúr
- zdokonaľovanie kvality a hospodárnosti výroby jedál
- aranžovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním
- prehľad trendov v gastronómii a skúsenosti s prípravou jedál podľa nových trendov
-
Iné výhody:- Plat 2000 eur netto
- Možnosť získania perspektívneho zamestnania
- Zamestnanecké benefity vo forme špeciálnych zliav na poskytované služby zariadenia
- Strava grátis
- Príspevok 150 eur na ubytovanie pre uchádzačov žijúcich mimo Prešovského kraja
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:Kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
- Anglický - mierne pokročilý
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:- Prax v obore minimálne 8 rokov
- Skúsenosť na rovnakej pozícii šéfkuchára v hotelovej reštaurácii 4 – 5 * hotela min. 3 roky
- Výborné organizačné schopnosti
- Časová flexibilita
- Skúsenosti s medzinárodnou (stredozemskou) a tradičnou českou a slovenskou kuchyňou
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:- Výborné organizačné schopnosti
- Dobrý zdravotný stav
- Vysoké pracovné nasadenie
- Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
- Samostatnosť, kreativita a komunikatívnosť
- Zodpovednosť, bezúhonnosť
- Medzinárodné skúsenosti vítané
- Záujem o gastronómiu a nové trendy
-
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Renáta Sedminová
Odpoveď na pracovnú ponuku
login form