Restaurant Manager
Plný úväzok
Vložené: 10.07.2019
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
• Plat: od 1300€ (hrubá základná mesačná mzda) – dohodou podľa doterajších skúseností + mzdové príplatky + pohyblivé zložky mzdy Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
okres Piešťany, Trnavský kraj, Slovenská republika
-
Miesto práce:okres Piešťany, Trnavský kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - manažér
-
Ponúkaný plat (brutto):• Plat: od 1300€ (hrubá základná mesačná mzda) – dohodou podľa doterajších skúseností + mzdové príplatky + pohyblivé zložky mzdy Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:Hľadáme skúseného a nadšeného človeka pre F&B, ktorého stále baví učiť sa a spoznávať nové trendy a ktorý je schopný preniesť svoje nadšenie aj na členov tímu. Pozícia podlieha priamo riaditeľovi hotela.
• Organizuje a zadeľuje prácu podriadeným pracovníkom na zverenom úseku v zmysle dosiahnutia maximálnej efektivity práce.
• Vypracováva harmonogramy práce s ohľadom na plán dovoleniek.
• Zadeľuje hostí do jednotlivých reštaurácií ( prípadne na miesta).
• Kontroluje upravenosť, vzhľad a osobnú hygienu pracovníkov a čistotu pracoviska.
• Pravidelne kontroluje plnenie úloh a zodpovedností obsluhy a zabezpečuje pripravenosť prevádzky pre poskytovanie požadovaných služieb.
• V prípade konania akcií oboznamuje personál s úlohami potrebnými na zabezpečenie akcie.
• Motivuje personál k aktívnemu predaju a tým k dosahovaniu vyšších tržieb.
• Je vzorom pre podriadených v prístupe k hosťom.
• Pri svojej práci dodržiava zásady HACCP.
• Kontroluje správne zadanie objednávky hosťa do pokladničného systému a jeho správne zúčtovanie. V prípade nutnosti je oprávnený vykonať opravu.
• Zabezpečuje a vedie pracovníkov k pružnej komunikácií medzi kuchyňou a obsluhou.
• Po dohode s kuchyňou zabezpečuje kontrolu kvality bufetu ( teplota jedál, označenie jedál a pod.)
• V prípade potreby dohliada a doplňuje bufetové stoly podľa štandardov.
• Dáva podnety na zlepšenie pracovných procesov.
• V spolupráci s hlavným čašníkom a čašníkom usádza hostí a zabezpečuje, aby boli včas a správne obslúžení.
• Kontroluje spokojnosť hostí a zjednáva nápravu ak je to potrebné.
• Zabezpečuje čistotu reštaurácie a inventáru a šetrne zaobchádza s inventárom.
• Rieši sťažnosti hostí v rámci svoje kompetencie. V prípade potreby informuje nadriadeného.
• Plní ďalšie úlohy podľa pokynov nadriadeného pracovníka súvisiace s druhom práce a pracovnou pozíciou
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:čašník
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - pokročilý
- Nemecký - pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Pokladňa
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Minimálne 5 ročná prax v 4* alebo 5* hotelovej prevádzke a min 2-ročná prax na pozícii Restaurant manager
• Skúsenosti s riadením a vedením tímu
• Dokonalé ovládanie techniky obsluhy: servírované jedlo, bufetový systém, coffee break, room service, spoločenské akcie
• Znalosti z oblasti HACCP
• Ovládanie min. jedného cudzieho jazyka
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Výrazná orientácia na uspokojenie potrieb klienta.
• Výborné organizačné a riadiace schopnosti zamerané na racionálne rozdelenie pracovníkov.
• Odolnosť voči stresu a schopnosť pracovať pod tlakom, time manažment.
• Schopnosť efektívneho zadeľovania práce podriadeným pracovníkom v snahe zabezpečiť racionálne využitie pracovnej sily a kvalitu poskytovaných služieb.
• Sústavne trénuje a vedie svojich podriadených s cieľom zvyšovať ich odbornosť
-
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková
Odpoveď na pracovnú ponuku
login form