Hotelity jobs
 

Šéfkuchár

Plný úväzok
Vložené: 08.08.2019
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

• od 2700€ (hrubá základná mesačná mzda) – dohodou podľa doterajších skúseností + mzdové príplatky + pohyblivé zložky mzdy, ročný bonus Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

okres Piešťany, Trnavský kraj, Slovenská republika


Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    okres Piešťany, Trnavský kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    • od 2700€ (hrubá základná mesačná mzda) – dohodou podľa doterajších skúseností + mzdové príplatky + pohyblivé zložky mzdy, ročný bonus Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    Hľadáme skúseného šéfkuchára, ktorý má :
    - minimálne 5-ročné skúsenosti na porovnateľnej pozícii v zahraničí vo veľkých hotelových prevádzkach, príp. v známych hotelových sieťach alebo kúpeľných rezortoch
    -okrem svojho „kuchárskeho umenia“ ovláda aj potrebnú legislatívu
    -má skúsenosti s riadením a vedením ľudí, chuť a trpezlivosť pracovať s mladými kolegami
    -je silná osobnosť s dobrými organizačnými a komunikačnými schopnosťami nielen v rámci svojho tímu, ale i smerom k manažmentu
    Náplň práce:
    - Podieľa sa na nákupe kvalitných surovín, objednávaní tovarov, sledovaní cien a nákupe sezónnych potravín s ohľadom na ekonomický efekt.
    • Je povinný kontrolovať vstupné náklady, hospodárenie so surovinami a dodržiavať stanovený foodcost.
    • Dokonale ovláda a dodržuje receptúry a technologické postupy prípravy jedál.
    • Organizuje a riadi všetky činnosti v kuchyni: výrobu, výdaj jedál, stewarding, prácu všetkých podriadených.
    • Intenzívne sa zúčastňuje výrobného procesu a prípravy teplých a studených jedál, múčnikov a diétnych jedál v súlade so stanovenými receptúrami.
    • Kontroluje kvalitu všetkých pripravovaných jedál ich dochutenie a teplotu.
    • Zabezpečuje dodržiavanie HACCP a potravinovej legislatívy všetkými pracovníkmi kuchyne.
    • Zabraňuje plytvaniu a nehospodárnemu zachádzaniu s potravinami a s jedlom.
    • Sleduje a minimalizuje množstvo odpadu z kuchyne.
    • Efektívne upravuje množstvo produkcie.
    • Všetky jedlá pripravuje v súlade so štandardami spoločnosti.
    • Zodpovedá za estetické servírovanie jedál ( servírované jedlá, bufetový systém)
    • V prípade bufetového systému zabezpečuje koordináciu doplňovania a úpravu bufetov v spolupráci s obsluhou.
    • Tvorí a pravidelne upravuje jedálne lístky v závislosti od dopytu, sezóny , národnostného zloženia klientely.
    • Pripravuje ponuky menu na špeciálne akcie ( MICE).
    • Pripravuje rozpisy prác pre podriadených pracovníkov a koordinuje ich zadelenie na jednotlivé pracoviská v nadväznosti na obsadenosť hotela a efektívne využitie pracovnej sily.
    • Vypracováva plán celoročnej dovolenky pre všetkých zamestnancov kuchyne.
    • Zodpovedá za zverené hodnoty a šetrné zaobchádzanie so zvereným inventárom.
    • Včasne hlási potrebu opráv zariadení kuchyne.
    • Je zodpovedný za zaškolenie personálu na prácu s kuchynským zariadením.
    • Navrhuje a spolupracuje pri vylepšovaní a modernizácií stravovacej prevádzky.
    • Vykonáva ďalšie práce podľa pokynov svojich nadriadených, ktorí sú oprávnení nariadiť v prípade potreby i prácu nadčas.
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    Kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - pokročilý
    • Nemecký - pokročilý
    Ovládanie aspoň jedného z vybraných jazykov
  • Požadovaná prax:
    Viac ako 5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Prax na rovnakej pozícii 5 roky.
    • Výhodou sú skúsenosti v zo zahraničných prevádzok alebo medzinárodných sieťových hotelov.
    Odborné vedomosti a zručnosti:
    • Dokonalé ovládanie receptúr a technológie prípravy jedál, múčnikov a diétnych jedál
    • Ovládanie zásad správnej výrobnej praxe –HACCP a potravinovej legislatívy.
    • Ovládanie zásad hygienickej a protiepidemiologickej starostlivosti
    • Neustále vzdelávanie sa odbore, sledovanie nových trendov a ich zavádzanie do praxe.
    • Schopnosť sústavne a systematicky odovzdávať svoje skúsenosti a zručnosti podriadeným pracovníkom formou tréningu a coachingu

  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Vodcovstvo - schopnosť viesť a riadiť tím.
    • Organizačné schopnosti.
    • Odolnosť voči stresu a schopnosť pracovať pod tlakom, time manažment
  • Vodičský preukaz:
    B
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Odpoveď na pracovnú ponuku

 


Povolené súbory: pdf, doc, docx, rtf, odt, jpg, gif


Hotelityjobs logo

Inzerenti často preferujú profil z hotelityjobs.sk pred klasickým životopisom, pretože im šetrí čas. Zvýšte svoju šancu, že si Vašu reakciu personalista skutočne pozrie.

Založte si účet a vytvorte si Hotelityjobs (online) CV

 

 

login form