Hotelity jobs
 

Šéfkuchár

Plný úväzok
Vložené: 19.10.2023
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

od 2.200 EUR brutto alebo dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Prešovský kraj, Slovenská republika
zamestnávateľ bude upresnený na pohovore

so skúsenosťami vo vyššej gastronómii

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Prešovský kraj, Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    zamestnávateľ bude upresnený na pohovore
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    od 2.200 EUR brutto alebo dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • organizácia a plánovanie prác v kuchyni
    • riadenie plynulého chodu kuchyne v novootvorenej prevádzke
    • v spolupráci s personálnym oddelením zabezpečenie personálu v kuchyni
    • tvorba sezónnych jedálnych lístkov
    • vytváranie receptúr podľa určenej kvality jedál, servisu
    • kalkulácie, evidencia a sledovanie skladových zásob s cieľom zabezpečiť bezproblémovú prípravu jedál
    • zodpovedať za dodržiavanie HACCP a hygieny na prevádzke
    • prehľad o aktuálnych cenách potravín
  • Iné výhody:
    Budú prezentované na osobnom pohovore
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    kuchár
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    Skúsenosti z vyššej gastronómie
    Prax min. 3 roky na podobnej pozícii
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Kreativita: schopnosť vytvárať nové jedlá a kombinovať rôzne chutí a suroviny
    • Vedenie a komunikácia: schopnosť viesť kuchynský tím, delegovať úlohy a efektívne komunikovať s členmi personálu.
    • Odolnosť voči stresu
    • Organizačné schopnosti: schopnosť efektívne plánovať prácu, sledovaťzásoby a riadiť pracovný postup v kuchyni
    • Dôkladnosť a pozornosť k detailom: zabezpečuje, že jedlá sú pripravené v presnom poradí a v dokonalom stave
    • Láska k jedlu: dobrý šéfkuchár má vášeň pre kuchárstvo a jedlo, a túto vášeň prenáša na svoje jedlá
    • Tvorivosť: schopnosť inovovať a experimentovať s novými chutí a prezentáciou jedál
    • Etické hodnoty: dodržiavanie etických noriem a zásad v oblasti kuchárstva,ako je dodržiavanie hygienických pravidiel a etických noriem týkajúcich sa liečiv a surovín
    • Ochota vzdelávať svoj tím
  • Vodičský preukaz:
    B
  • Ostatné požiadavky:
    - prax: minimálne 3 roky na podobnej pozícii
    - hygienické minimum alebo potrebné vzdelanie a zdravotný preukaz
    - skúsenosti s vedením svojho tímu
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku