Šéfkuchár
Plný úväzok
Vložené: 13.05.2024
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
od 2.200 EUR brutto alebo dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
zamestnávateľ bude upresnený na pohovore
-
Miesto práce:Prešovský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:zamestnávateľ bude upresnený na pohovore
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):od 2.200 EUR brutto alebo dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• organizácia a plánovanie prác v kuchyni
• riadenie plynulého chodu kuchyne v novootvorenej prevádzke
• v spolupráci s personálnym oddelením zabezpečenie personálu v kuchyni
• tvorba sezónnych jedálnych lístkov
• vytváranie receptúr podľa určenej kvality jedál, servisu
• kalkulácie, evidencia a sledovanie skladových zásob s cieľom zabezpečiť bezproblémovú prípravu jedál
• zodpovedať za dodržiavanie HACCP a hygieny na prevádzke
• prehľad o aktuálnych cenách potravín
-
Iné výhody:Budú prezentované na osobnom pohovore
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:Skúsenosti z vyššej gastronómie
Prax min. 3 roky na podobnej pozícii -
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Kreativita: schopnosť vytvárať nové jedlá a kombinovať rôzne chutí a suroviny
• Vedenie a komunikácia: schopnosť viesť kuchynský tím, delegovať úlohy a efektívne komunikovať s členmi personálu.
• Odolnosť voči stresu
• Organizačné schopnosti: schopnosť efektívne plánovať prácu, sledovaťzásoby a riadiť pracovný postup v kuchyni
• Dôkladnosť a pozornosť k detailom: zabezpečuje, že jedlá sú pripravené v presnom poradí a v dokonalom stave
• Láska k jedlu: dobrý šéfkuchár má vášeň pre kuchárstvo a jedlo, a túto vášeň prenáša na svoje jedlá
• Tvorivosť: schopnosť inovovať a experimentovať s novými chutí a prezentáciou jedál
• Etické hodnoty: dodržiavanie etických noriem a zásad v oblasti kuchárstva,ako je dodržiavanie hygienických pravidiel a etických noriem týkajúcich sa liečiv a surovín
• Ochota vzdelávať svoj tím
-
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:- prax: minimálne 3 roky na podobnej pozícii
- hygienické minimum alebo potrebné vzdelanie a zdravotný preukaz
- skúsenosti s vedením svojho tímu
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková
Odpoveď na pracovnú ponuku
login form